O Urši

Priznana in izjemna slovenska modna oblikovalka Urša Drofenik postaja s svojimi kreacijami vse bolj priljubljena tudi na globalni ravni.
V Sloveniji in sosednjih državah spada med najbolj iskane oblikovalce, po katerih povprašujejo številne slavne osebnosti in ljudje na vodilnih položajih.

Njen dar kombiniranja modnega, individualnega in prestižnega je neprekosljiv. Izvirnost njenih kreacij se kaže v načinu oblikovanja in resnično dovršeni izdelavi. Visokokakovostni materiali ji ves čas predstavljajo izziv, prednost pa daje vključevanju hitro razvijajočih se modnih smernic in uspešnemu zadovoljevanju želja svojih strank. Izostren občutek za izbrano in prestižno je ključen pri oblikovanju njenih fantastičnih kreacij, ki jih predstavlja skozi blagovni znamki Couture in UD.

V preteklih desetih letih je prejela številne nagrade in priznanja na mednarodnih tekmovanjih. Njene kreacije navdušujejo na številnih modnih dogodkih tako doma, v Sloveniji, kot na tujem. Na tuje trge prodira kot izkušena in uspešna oblikovalka, ki vse bolj kroji modno sedanjost.